Blog,  Recepty

Jednoduchá a rýchla tvarohová nátierka

Bielkoviny na prvom mieste. A presne to je na prvom mieste aj v dnešnom recepte na jednoduchú a rýchlu tvarohovú nátierku. Skladá sa z 3 ingrediencií a do 10 minút máte hotovo.      Nestrácajme čas a poďme na to …

Keď mám čas na prípravu raňajok, alebo ma len tak prepadne chuť na nátierku je to moja najobľúbenejšia voľba. Nie je čas strácať čas a už vôbec nie v kuchyni. Najlepšie sú jednoduché a rýchle jedlá. Máte to tak aj vy? 

Potrebujeme: 
  • 250g  Tvaroh mäkký hrudkovitý
  • cca 50g  Maslo
  • 1ks  stredne veľká cibuľa
  • soľ
  • korenie

K tomuto receptu potrebujeme, misku v ktorej to budeme mixovať,  tyčový mixér – odporúčam, stierku a samozrejme nôž a dosku na krájanie.

Postup:

veľmi jednoduchá  príprava, cibuľu si nakrájame na menšie kúsky, mám rada v nátierkach, keď sú hladké, preto používam aj tyčový mixér Bosch, ktorý odporúčam – príbeh mojej lásky k nemu budem zdieľať v dohľadnej dobe v príspevku. Keď máme cibuľku nakrájanú dáme všetky suroviny do misky, v ktorej to poriadne dokopy zmixujeme, môžeme použiť ponorný tyčový mixér, keď chcete mať jemnú nátierku, v prípade, že Vám nevadia kúsky cibuľky a je to žiadúce môžete použiť metličkový mixér, ktorým spojíte všetky suroviny do roztierateľnej hmoty. Nakoniec si už len podľa svojej chuti pridáte soľ, korenie, poprípade čili, alebo červenú papriku.

Ja preferujem klasika čistú nátierku. Na chlebík natieram hrubú vrstvu. Keď nemám čerstvú zeleninu použijem červenú zaváranú papriku. Z čerstvej zeleniny sa mi k tomu najviac hodia paradajky, červená paprika, reďkovka, cíbiky, kľudne aj uhorka. Mňam 

Dobrú chuť ♥

Ako malý bonus pripájam aj video, ktoré som pre Vás vytvorila, ako hovorím, vždy je lepšie raz vidieť, ako 100x počuť.

Pridaj komentár.